onsdag 23 maj 2012

Hemma från Kreta

Efter en mycket mysig och avslappnad vecka med hela sambons familj är vi åter inne i rutinerna. Jag tillhör dem som är förtjust i rutiner med pauser i form av semestrar.
Borta bra, men hemma bäst!
Hotellet var väldigt fint och vi hade ett eget litet poolområde med grind vilket var toppen då vår son är en rymmare.
Ni vet de där barnen som går bredvid sina föräldrar som kopplade hundar? Vår son tillhör inte dem. :-)

Visning igen på söndag, men marknaden är väldigt trög och särskilt gällande hus över 3 miljoner. Ledsamt, men inget vi kan påverka. Just nu, denna tiden på året är vårt hus och vår trädgård så vacker så vi vantrivs inte. Det är något särskilt med en uppvuxen och äldre trädgård. Rabarberna är redan megastora likaså gräslöken. Tulpaner och syréner blommar. Häggen står även den i blom och är obeskrivligt vacker. Hoppas verkligen att vår köpare kommer på söndag och ser trädgården som en fördel istället för nackdel.

Nu är alla tomterna till salu i det område vi är intresserad av. Meningen var från början att det skulle bli fyra etapper, men iom att försäljningen går lite trögt så släpper de alla tomter vilket är kul. Nu har vi kanske chansen att hitta en billigare tomt med kvällssol på baksidan. 
Vi pratade senast i morse om vi skulle köpa tomten och bygga oss ett garage med lägenhetsdel. Men iom den tröga försäljningen för vårt hus så vågar vi helt enkelt inte köra igång med projektet. Allt har en mening och allt får ta sin tid. 

I helgen ska vi åka till torpet och klippa gräset samt sälja soffan. Vi ska köpa oss en bäddsoffa eller dagbädd då sonen ska få överta vårt sovrum och vi ska sova i vardagsrummet. Det kommer att bli riktigt bra det här! Brunnsborrningen kommer att ske i juni så till midsommar ska det finnas vatten. :-)

Ha en underbar dag!! 

1 kommentar:

  1. Skönt att höra att det finns fler rymmare.. Elina ska åka med sina morföräldrar i husvagnen i tre dagar över helgen och jag har ångest inför det. Man måste höka över henne hela tiden, vilket de inte är vana vid med kusinen Ellen som alltid varit en handhållare och byxkramare.

    Skönt att ni haft det så bra :) Vi måste höras och bestämma nytt datum för middag!

    Kram

    SvaraRadera