torsdag 13 september 2012

Snart semester älskling!


Snart åker vi till Rom och det behöver denna lilla trötta familj. Det ska bli härligt att komma till en storstad och uppleva så mycket som möjligt gällande ALLT som Rom har att visa upp.
Givetvis kommer vi att hinna en tiondel då vi har en blivande 3-åring med oss. Han kommer säkert att visa oss platser som vi annars bara hade gått förbi.



 
Vi kommer att ha fem hela dagar i Rom så att vi kommer nog att hinna med en sevärdhet per dag om vi är realistiska. På kvällarna ska vi strosa runt och bara njuta. :-)
 
Åh vad vi längtar!
 
S fick feber igår eftermiddag så idag är jag hemma på förmiddagen och J på eftermiddagen. Han har ett härligt allmäntillstånd och nu är han inte så varm. Fick ipren vid 01.30 i natt och ingen alvedon nu på morgonen. Hoppas det är över. Förmodligen kommer förkylningen senare idag eller i helgen.
 
Imorgon skulle S ha startat sin Funky Kidz-termin, men det blir inget av det. Nästa helg åker vi till Åland så då missar han den även då. Sedan hinner han vara med vid två tillfällen innan vi åker till Rom. Har för mig att det är 12 tillfällen.
 
Nu ska vi kolla på Madagaskar!
 
Trevlig helg!!


2 kommentarer:

  1. Härligt med en avkopplande semester! Ha det så mysigt och hoppas att alla får vara friska och krya och njuta av Rom :)

    /Cecilia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Cecilia!

      Hoppas att ni får vara friska och krya så att huset snart står färdigt att ta emot sin familj. :-)

      Radera