onsdag 19 september 2012

Äntligen!


Vi har fixat en mycket fin och trivsam insida av vårt hus, men utsidan är vi inte helt nöjda med. :-) Iom att vi vill sälja huset så har vi lagt ut det som det är då vi inte vill lägga mer pengar på huset. Nu har vi ingen köpare så därför är det dags för vår egen skull att få huset i det skick vi vill. Vi måste trivas.

Vi var inne på en vit fasad, men iom att huset ligger så pass synligt så är vi rädda att huset upplevs alldeles för vitt. Vi har bestämt oss för ett grått hus, vita detaljer och ett mörkgrått eller svart tak.
Ett annat putsat hus i vårt område har en fin grå färg så vi kontaktade dem för att be om färgkoden. De blev glada och gav oss koden. Vi gick ner till färgaffären nedför backen för att köpa oss en provburk.
Vi är jättenöjda och tror att det kommer att bli jättefint.
Nu väntar vi på ett Okej från kommunen och sen kör vi igång!!

1 kommentar:

  1. Tråkigt att inte husförsäljningen gått i lås ännu. På marknaden här i Värmland är det också trögt vad jag förstår. Dock brukar det ju gå i vågor så jag håller tummarna för ett uppsving för er del snart :)

    Att trivas där man bor är ju ett måste och ibland behövs det ju inte så mycket. Att måla om hör ju till de större projekten, men OJ så bra det brukar bli när det är klart!

    /Cecilia

    SvaraRadera