söndag 10 juni 2012

Vatten

Redan söndag och drygt 1,5 vecka kvar innan midsommar. Som vi förstått kommer det att borras vatten vid torpet i veckan. :-) Det är så stort för oss och vår skatteåterbäring kommer stå för det. Tack tack!! :-)
Vi tog semester måndag och tisdag efter midsommar så att vi kan stanna vid torpet extra länge.
Nu ska vi lägga in golv och byta ut nuvarande dörr mot en fönster innan vi bygger köket. Innan vi tar bort dörren ska sängar ut och en dagbädd från Ikea in. Annars blir det svårt! Lilla lilla fina torpet.

Det blir perfekt i det rummet då S och hans eventuellt blivande syskon kan ha rummet som både sovrum och lekrum. Rummet är endast 1,78 m brett och 2,5 m långt. Jag ska sy en hissgardin också så slipper vi ha badhandduken från Vietnam i fönstret. :-)
Våra sängar som är 80 cm breda och 200 cm långa kommer att bli någon slags hörnsoffa i lilla tv-rummet. Soffan vi har idag, en klassisk Ektorp 3 sits kommer en tjej och köper på midsommar. Den har varit underbar att ha. 
Lilla bordet och stolarna kommer att stå i rummet där vedspisen är. Det blir trångt under en period, men meningen är att vi ska bygga ut torpet så småningom och då blir det ett riktigt matrum. 
Jag ska lägga upp bilder i sommar.

Idag ska vi skissa på altanen som vi (byggare) ska bygga om huset inte blir sålt. Det kommer att bli ca 100 kvm stort och kommer att bli underbart skönt. Målet är att det är klart lagom till att bjuda vår familj på kräftskiva. :-)
Vi ska ta en promenad i området och leta efter ett hus med rätt vita färgkod. Jag tror helt klart att huset ska gå i en vit och varm ton. Spännande. :-)

Ha en underbar söndag!! :-) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar