måndag 27 augusti 2012

I-landsproblem

Imorse kändes det verkligen som om hösten är på ingående. Hösten är något extra. Jag som har problem med pollern mår som allra bäst på hösten. Frisk luft och vackra färger. Välkommen!!! :-)

Det tomtområdet som vi varit intresserade utav har nu tagits bort från Hemnet. Mäklaren får inte behålla det uppdraget trots att han har sålt en hel del tomter i sämre tider. Ägarinnan vill sälja snabbare och därför leta efter en annan lösning. Kanske säljer hon till småhusleverantörer? Vi vill själv välja vilken leverantör vi vill ha så kanske får vi leta efter ett annat område. Tråkigt då vi varit där en hel del, mätt upp tomten och tom haft en hussäljare på plats på vår reserverade tomt. Vi vill och kan inte köpa en tomt så länge vi har kvar vårt nuvarande hus. Här i Sthlm är det för mycket pengar. Bara tomten kostar 1,5 miljon. Fy!

Att detta tar sån lång tid gör att vi tvivlar på allt från boendekommun till husmodell. Ibland vill vi köpa ett färdigt hus, men alltid är det något vi inte gillar. Det finns inget hus med snyggt golv som exempel. När vi fantiserat och planerat ett nybygge i snart 2 år så har vi hunnit skapa oss en alltför klar bild om hur vi vill ha det. Energikrävande... :-)

Annars är livet toppen! :-) I-landsproblem.

Ha en underbar dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar