onsdag 1 augusti 2012

Sent ute

REA på utemöbler och grillar har pågått ett tag så att få tag på just den grillmodell vi vill ha verkar bli svårt. Vi får köpa den från nätet helt enkelt.
Jag passade på att köpa grilltillbehör på Plantagen förra veckan. Överdrag 899 kr, grillverktyg 499 kr och en grönsaksplåt 299 kr. Detta med 40 % avdrag så det kändes som om vi fick grillverktyg och grönsaksplåten "gratis" då vi räknat med att köpa överdraget för ordinarie pris.

Denna grill vill vi ha;

Weber gasolgrill, Genesis S-330 

Enormt mycket pengar för en grill kan man tycka, men det är en ursnygg detalj och vi grillar dessutom året om. :-) Shit vad fin den är.

För fyra år sedan målade vi om vår tidigare altan då den var så otroligt ful. Brunt överallt med ett smutsigt plasttak. Vi målade trallen svart och resten vitt. Bytte taket till ett annat plasttak som var renare, men lika fult. Vet inte riktigt hur vi tänkte där. ;-)
Denna gång blir det ett kanalplasttak som är dyrare, men betydligt finare.


Det är nog lättare att sälja ett hus om man själv trivs med de materialval man gjort. Vi ska försöka att sälja huset senare i år eller i början av 2013, men denna gång tar det emot mer då vi verkligen längtat efter ett stort trädäck. Dessutom att altan är placerad på höjden gör det ännu läckrare.
Vi njuter medan vi kan helt enkelt. :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar