onsdag 7 mars 2012

Boende under byggtiden






Bilden lånad från www.bodborsen.se

Två liknande denna kommer vi att köpa för att ställa upp på tomten till en byggnad. En bod med liten hall, badrum, kök/allrum. Den andra boden kommer att bestå av två sovrum. Vi kommer att placera dem på tomten där boden med vatten- och avloppsanslutning sen kommer att vara placerad. När vi sedan flyttat in i huset kommer vi att flytta sovrumsboden till den plats där carporten kommer att vara placerad. Vi kommer nämligen att göra om dessa bodar med ny fasad och nytt tak.
Den ena kommer att bli ett gästhus/poolhus och den andra kommer att bli ett förråd med förlängt tak så att den fungerar som dubbelcarport. Poolhuset kommer i framtiden att få glasdörrar. De är 24 kvm vardera.

Vi ser denna lösning som perfekt iom att vi;

- Bor på bygget då vi ska göra det mesta själva
- Pengarna vi köper dessa bodar för skulle vi ha lagt på ett boende vi skulle hyrt i andra hand, MEN får behålla bodarna.
- Vi slipper köpa en carport och gästhus
- Kommer in i gemenskapen omgående då vi är på plats
- All inredning till köket i baracken kommer vi sen att flytta över till tvättstugan

Det kommer att bli trångt att bo på 48 kvm, men vi jobbar och går i skolan så det borde vara okej. Dessutom tar vi enbart med de sakerna vi verkligen behöver. Vi har dessutom ett enplanshus som vi kan spela fotboll i eller leka i. Känns superkul! :-)












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar