fredag 23 mars 2012

Vår vår vår

Det är verkligen vår! :-)

Imorgon är det en större visning i vårt tomtområde med både bank och husleverantörer inbjudna. Imorgon kan vår reserverade tomt bli intressant och då måste vi aggera om vi vill ha den. Problemet är att vi inte kan låna resterande 85 % om vi inte har en produktionskalkyl. Vi vill sälja detta hus innan vi tar det steget. Däremot kan vi lägga handpenningen och ta tillträdesdatumet längre fram för då har vi upp till åtta månader på oss att sälja huset.
Nästa helg ska vi kolla på två lägenheter som är intressanta. De kostar 1,1 och 1,2 miljoner. Avgiften ligger på 4800 kr per månad inkl. värme, vatten, parkering, sophämtning och kabel-tv. Det lutar åt lägenhet då vi planerar ett barn till och då kommer vi säkert ångra oss att vi inte valde ett mer bekvämt boende. Dessutom slipper vi lägga vår semester i år på att bygga hus utan vi kan åka till torpet och renovera hus istället. :-)

Nästa helg är det visning på lägenheterna och på lördagen ska vi gå på Äntligen hemma-mässan i Älvsjö. Denna dag kommer att gå till en promenad nu på morgonen och sen blir det att rensa kartonger samt fixa i trädgården. En dag hemma som förhoppningsvis blir supermysig. :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar