onsdag 7 mars 2012

Semester 2012

Vi har planerat in vår semester och det blir ett härligt år. Vi vet ännu inte hur det blir med husförsäljningen, men vi planerar våra semestrar som passar alternativ flytt och alternativ bo kvar.

Den stora lyckan just nu är att vi under kvällen igår la in vår heltäckningsmatta i sonens blivande sovrum. Det rum som för en månad sen var garage. Nu är det endast moment golvlister kvar. I helgen ska vi sakta börja möblera och fundera på var alla möbler ska stå. Nästa fredag har vi tagit semester för att flytta sängar, soffor, kartonger m.m. upp och ner i huset. Vi känner lycka inför att detta är klart.

I mars kommer vi att tillsammans med mina föräldrar åka på en kryssning för att fira min far som fyllde stort i januari. Barnvakt ett helt dygn för första gången. :-)

Under påsken tar vi oss till torpet för vårstädning och planering. Vi hinner inte allt vi vill, men vi får fundera ut vad som är viktigast. Härligt tradition att fira påsk i torpet i vackraste Bergslagen.

Mina generösa svärföräldrar fyller även de stort i år så de bjuder med sina söner med respektive och sina barnbarn till vackra Grekland i maj.
I år är det torpet i Bergslagen som gäller vid midsommar. Åland vartannat år och Bergslagen vartannat.

En vecka kommer vi att spendera på Åland där Johans mormor har sitt barndomshem.

I augusti är det åter torpet då vi ska skörda krusbär, hallon och vinbär. Vi besöker även Larsmäss marknad som ligger vid Finnsjöstrand. Underbart för både vuxna och barn. 


Stor längtan har vi båda till Thailand så kanske prioriterar vi det i vinter.

Jag har nyss lagt in en semesteransökan och vips så känns sommaren nära.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar